Luoyang Mingzhen bærende stål bolden Co., Ltd

Produkter

Knowledge
Hjem > Udstilling > Indhold

Foranstaltninger til løsning af fælles defekter af stålboller Blank (Ⅱ)

Source:Luoyang mingzhen lejer stål bolde Co, Ltd | Updated: Jul 28, 2017

Steel Balls Blanks.jpg


5. Foranstaltninger til forskydning og størrelse over tolerance: For ukorrekt tilpasning af støbeformen, kan vi fortsætte med at justere støbeformen for at fjerne den. For størrelsen over tolerance forårsaget af muggens slitage, skal vi erstatte den nye form. Til udskiftning af de gamle forme kan vi reparere og genbruge dem. En stempeldyse omfatter skæreform, skæreknivbræt og dør, deres reparation og genbrug er som følger:

5.1 Reparation og genanvendelse af skæreform: kvaliteten af ​​skæreformen bestemmer materialets kvalitet og stålkuglerne. Reparation af skæreformen omfatter formaling af arbejdsflade og boring af skæreform. Slibemængden er 0,5 mm. Da længden af ​​skæreformen er bestemt, skal der iført 0,5 mm tilføjes en pakning med en tykkelse på 0,5 mm som supplement.  

5.2 Reparation og genbrug af skæreknivskive: Samme som skæreform, kvaliteten af ​​skærekniv bestemmer materialets kvalitet og stålkugler. Reparation og genbrug af skæreknivbræt omfatter slibning af arbejdsflade og kantdel af skæreknivbræt.

5.3 Reparation og genanvendelse af dør afhænger af reparation af sin arbejdsdel. Fra testdataene opsummerer vi den bedste træthedslagtykkelse på 0,5 mm.    

6. Foranstaltninger mod revner: Da den materielle revne er kvalitetsproblemet med råmaterialer, kan råmaterialerne med revner ikke bruges til at forstyrre stålkugleremner. Upsetterende revner er et af de almindelige kvalitetsproblemer ved stansning af stålkugler. Materialets hårdhed er for høj eller forstyrrende forhold er uhensigtsmæssigt, kan begge forårsage forstyrrende revner. Sprækket forårsaget af materialet med høj hårdhed, vi kan sylle barmateriale til at løse det; som for at forstyrre revner forårsaget af for stor forstyrrende forhold og for langt materiale, kan vi korrekt øge stangdiameteren eller reducere materialets længde for at eliminere.


Undersøgelse

Hvis du har nogen forespørgsel om tilbud eller samarbejde, er du velkommen til at e-mail til os på info@mzsteelball.com eller brug følgende forespørgselsformular. Vores salgskonsulent vil kontakte dig inden for 24 timer. Tak for din interesse i vores produkter.

Kontakt os
Adresse: Donau landsby, Mangling by, Yanshi, Luoyang, Henan, Kina.
Telefon: +86 (0)379 6439 0720
Fax: +86 (0)379 6439 0720
E-mail:info@mzsteelball.com
Hjem | Om os | Produkter | Tekniske oplysninger | Galleri | Nyheder & begivenhed | Kontakt os | Ambulant foretage en opringning | XML | vigtigste side